Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Site Issues
Rob Williams
Admin
11/29/2014 - 10:22 am
Member Since: 09/20/2009
Forum Posts: 1392
sp_UserOfflineSmall Offline

I don't know if anyone has noticed (maybe no one is looking due to 224 being closed), but there were some issues with the site over the last few days - specifically with some of the historical scanned content and old maps.

I did a really stupid thing and accidentally deleted a ton of content.  Fortunately, I had backups, but it took quite a while to get it all back in place (it takes a long time to upload 30 gigabytes worth of maps).  I believe I have fixed all the issues from this.  I guess the good news is that it identified a problem with my backup strategy which has now been fixed.  Hopefully it won't happen again!embarassed

If you see any weird issues, or page not found errors, please let me know and I will investigate.

Bryon Boyce
Clackamas River
Member
Members
01/23/2015 - 2:26 pm
Member Since: 01/24/2010
Forum Posts: 282
sp_UserOfflineSmall Offline

I noticed an oddball glitch about a week ago.

The body of the message no longer sits parallel to the left side sidebar with the time, the posters name, etc. It does not start the body icons and text until after the last line of the sidebar, leaving plenty of blank green space. This has stayed this way since I first noticed it. Everything is still there, just taking up way more than it needs to.

Rob Williams
Admin
01/23/2015 - 3:37 pm
Member Since: 09/20/2009
Forum Posts: 1392
sp_UserOfflineSmall Offline

Bryon Boyce said
I noticed an oddball glitch about a week ago.

The body of the message no longer sits parallel to the left side sidebar with the time, the posters name, etc. It does not start the body icons and text until after the last line of the sidebar, leaving plenty of blank green space. This has stayed this way since I first noticed it. Everything is still there, just taking up way more than it needs to.

I think I see what the issue is - if you narrow your browser window too much, I see the same thing.  It is part of the "responsive' design - it adapts to your browser.  I will see if I can tweak something to improve that - if you make your browser window wider, it will change to something more normal looking.

Rob Williams
Admin
01/23/2015 - 5:05 pm
Member Since: 09/20/2009
Forum Posts: 1392
sp_UserOfflineSmall Offline

Bryon

Give it another whirl and see if it looks better now.  I might a slight tweak to a template which fixed it for me.

Bryon Boyce
Clackamas River
Member
Members
01/24/2015 - 3:54 pm
Member Since: 01/24/2010
Forum Posts: 282
sp_UserOfflineSmall Offline

That did it!

Bryon

Rob Williams
Admin
03/23/2015 - 6:46 am
Member Since: 09/20/2009
Forum Posts: 1392
sp_UserOfflineSmall Offline

Apologies for the downtime.  The server tried to restart but somehow got hung and it took over a day to get someone to act on my service ticket.  Things should be back to normal now.

Forum Timezone: America/Vancouver

Most Users Ever Online: 114

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 290

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 8

Topics: 445

Posts: 5105

Newest Members:

msmith

Administrators: Admin: 14, Donovan: 714, Rob Williams: 1392